هشتمین عادت انسان ساز، این است که ندای درونی خود را بیابید و الهام بخش دیگران برای یافتن ندای درونشان شوید. استفان کاوی
۷ نکته مهم از کتاب قوانین مغز

۷ نکته مهم از کتاب قوانین مغز

۲۳
فروردین
توسط : دکتر فرشید عبدی

۷ نکته مهم از کتاب قوانین مغز


۱۲ اصل برای بقا و شکوفا شدن در محل کار، خانه و مدرسه


نویسنده: جان مدینا


درباره کتاب

«قوانین مغز» کتابی نوشته جان مدینا، زیست شناس مولکولی تکاملی  است. این مجموعه ای از ۱۲ اصل در مورد نحوه عملکرد مغز انسان است. این کتاب بینش هایی در مورد نحوه عملکرد مغز معرفی می کند و توصیه های عملی در مورد نحوه به کارگیری این دانش برای بهبود زندگی روزمره ارائه می دهد.. نویسنده جزئیاتی را توضیح می دهد که برای معلمان، والدین و هر کسی که علاقه مند به درک عملکرد مغز انسان است مفید است. این کتاب موضوعات مختلفی مانند خواب، حافظه، توجه و استرس و چگونگی تأثیر آنها بر زندگی روزمره ما را پوشش می دهد. به طور کلی، “قوانین مغز” یک راهنمای آموزنده و کاربردی برای هر کسی است که به دنبال بهبود درک خود از مغز انسان و چگونگی تأثیر آن بر زندگی روزمره ما است.

درباره نویسنده: جان مدینا

جان مدینا یک زیست شناس مولکولی رشدی است که علایق تحقیقاتی ویژه ای در جداسازی و شناسایی ژن های دخیل در رشد مغز انسان و ژنتیک اختلالات روانپزشکی دارد. او نویسنده چندین کتاب از جمله کتاب پرفروش نیویورک تایمز قوانین مغز: ۱۲ اصل برای بقا و شکوفا شدن در محل کار، خانه و مدرسه است.
جان مدیا نویسنده کتاب قوانین مغز

جان مدیا نویسنده کتاب قوانین مغز


هفت نکته مهم از کتاب قواعد مغز

  ۱- ورزش قدرت مغز را تقویت می کند: مشخص شده است که ورزش فیزیکی عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و نوروژنز (رشد نورون های جدید) را تقویت می کند. مدینه توصیه می کند که روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.
۲- خواب برای تثبیت حافظه حیاتی است: در طول خواب، مغز تحت فرآیندهای عصبی مهمی قرار می گیرد که خاطرات را تثبیت می کند و یادگیری را تقویت می کند. مدینه به بزرگسالان توصیه می کند که حداقل ۷ تا ۸ ساعت در شب بخوابند.
۳- ما به چیزهای خسته کننده توجه نمی کنیم: مغز برای توجه به محرک های بدیع، هیجان انگیز و از نظر احساسی جالب طراحی شده است. اگر می خواهید چیزی یاد بگیرید، باید آن را به شیوه ای جذاب ارائه کنید.
۴- مغز به استراحت نیاز دارد: قبل از اینکه به استراحت نیاز داشته باشد، مغز فقط می تواند برای مدت محدودی متمرکز بماند. استراحت منظم به افزایش بهره وری و تمرکز کمک می کند.
۵- استرس شناخت را مختل می کند: استرس مزمن می تواند عملکرد مغز را مختل کند و بر عملکرد شناختی تأثیر منفی بگذارد. یافتن راه هایی برای کاهش استرس و مدیریت احساسات برای عملکرد شناختی بهینه حیاتی است.
۶- چند وظیفه ای بودن کارایی را کاهش می دهد: علیرغم باورهای رایج، انسان ها در انجام چند کارهمزمان خیلی خوب نیستند. تلاش برای انجام چندین کار به طور همزمان می تواند بهره وری را کاهش دهد، خطاها را افزایش دهد و یادگیری را مختل کند.
۷- احساسات برای یادگیری ضروری است: احساسات به طور قابل توجهی بر حافظه و یادگیری تأثیر می گذارد. ایجاد ارتباط عاطفی با اطلاعات به تقویت خاطرات و ارتقای یادگیری کمک می کند
 

این مقالات می تواند برای شما مفید باشد:

 
دوباره فکر کن

دوباره فکر کن


این محصولات می تواند برای شما مفید باشد:

کتاب راهنمای تفکر – ترجمه دکتر فرشید عبدی
کتاب راهنمای تفکر

کتاب راهنمای تفکر


کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل نیازهای یادگیری – ترجمه دکتر فرشید عبدی

کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل نیازهای یادگیری (LNA)

کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل نیازهای یادگیری (LNA)

 
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
عضویت
Notify of
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments