هشتمین عادت انسان ساز، این است که ندای درونی خود را بیابید و الهام بخش دیگران برای یافتن ندای درونشان شوید. استفان کاوی
۷ نکته از کتاب: چطور مانند لئوناردو داوینچی فکر کنیم؟ هفت قدم تا نبوغ

۷ نکته از کتاب: چطور مانند لئوناردو داوینچی فکر کنیم؟ هفت قدم تا نبوغ

۱۰
فروردین
توسط : دکتر فرشید عبدی
در این یادداشت به معرفی یک کتاب مشهور دیگر در باره تفکر می پردازیم. کتاب چگونه مانند لئوناردو داوینچی فکر کنیم نوشته مایکل جی گلب است. این کتاب زندگی و کار لئوناردو داوینچی، یکی از درخشان‌ترین متفکران و نوایغ تاریخ بشر را بررسی می‌کند و نقشه راهی برای خوانندگان ارائه می‌کند تا مهارت‌های تفکر خلاق و نوآورانه خود را توسعه دهند.
این کتاب به هفت فصل تقسیم شده است که هر فصل مربوط به یکی از دستاوردهای کلیدی داوینچی است. این فصل‌ها بینش‌ها و درس‌هایی را در مورد چگونگی فکر کردن مانند لئوناردو، از یادگیری نحوه کنجکاوی و توجه تا پرورش طیف متنوعی از دانش و تقویت مهارت‌های حل مسئله ارائه می‌دهند.
گلب از زندگی و ایده‌های داوینچی به عنوان الگویی برای خوانندگان مدرن استفاده می‌کند تا جنبه‌های مختلف خلاقیت خود از جمله ایده‌پردازی، تفکر انتقادی و تصمیم‌گیری را توسعه دهند. این کتاب پر از تمرین ها و تکنیک هایی است که به خوانندگان کمک می کند تا این ایده ها را در زندگی و کار خود به کار گیرند.
به طور کلی، “چگونه مانند لئوناردو داوینچی فکر کنیم” یک راهنمای جذاب و کاربردی برای هر کسی است که به دنبال افزایش خلاقیت، تفکر انتقادی و مهارت های حل مسئله است.

درباره نویسنده

مایکل جی گلب

مایکل جی. گلب

مایکل جی. گلب نویسنده، سخنران و مشاوری است که در خلاقیت، نوآوری و توسعه رهبران تخصص دارد. او نویسنده چندین کتاب از جمله “چگونه مانند لئوناردو داوینچی فکر کنیم” و “هنر ارتباط” است. گلب همچنین با شرکت‌ها و سازمان‌های متعددی از جمله مایکروسافت، نایک و سیستم سلامت دانشگاه ویرجینیا همکاری کرده است وبه آنها کمک کرده است تا فرهنگ نوآوری و خلاقیت را پرورش دهند. او به دلیل رویکرد عملی و اجرایی خود برای آموزش این مهارت ها و توانایی اش در الهام بخشیدن به افراد و تیم ها برای دستیابی به پتانسیل کامل خود مشهور شده است.

 هفت نکته از کتاب:

در اینجا هفت نکته مهم از “چگونه مانند لئوناردو داوینچی فکر کنیم” آورده شده است: ۱- کنجکاوی(Curiosità): به توانایی کنجکاوی و جستجوگری همراه با پشتکار در مورد همه چیز اشاره دارد. به گفته گلب، کنجکاو بودن منجر به درک عمیق تری از دنیای اطرافمان می شود و به ما کمک می کند تا تصمیمات آگاهانه تری بگیریم.
۲- آزمایشگری  (Dimostrazione): این اصل بر اهمیت آزمایش دانش از طریق تجربه تاکید می کند. داوینچی معتقد بود که دانش بدون کاربرد عملی بی فایده است و این اصل خوانندگان را تشویق می کند تا به یادگیری عملی بپردازند.
۳- مشاهده با تمام حواس(Sensazione) : این اصل خوانندگان را تشویق می کند تا تمام حواس خود را برای بهبود مهارت های مشاهده ای خود درگیر کنند. داوینچی معتقد بود که هر چه بیشتر بتوانیم جهان را از طریق حواس خود مشاهده و تجربه کنیم، بهتر می توانیم آن را درک کنیم.
۴- پذیرش ابهام (Sfumato): این اصل خوانندگان را تشویق می کند که ابهام را بپذیرند و تفاوت های ظریف را در هر موقعیتی مشاهده کنند. داوینچی معتقد بود که زندگی پیچیده و اغلب نامطمئن است و ما باید با ابهام راحت باشیم تا مانند او فکر کنیم.
۵- ترکیب علم و هنر(Arte/Scienza): این اصل بر اهمیت یادگیری میان رشته ای تاکید می کند. داوینچی معتقد بود که هنرمندان و دانشمندان را نباید از هم جدا کرد و بهترین کار اغلب ترکیبی از هنر و علم است.
۶- توجه به بدن(Corporalita): این اصل بر اهمیت مراقبت از بدن برای تغذیه ذهن تاکید می کند. داوینچی معتقد بود که ذهن و بدن به هم مرتبط هستند و سلامت جسمانی و تناسب اندام برای تفکر خلاق ضروری است.
۷- در هم تنیدگی(Connessione): این اصل خوانندگان را تشویق می کند تا به هم پیوستگی همه چیز را ببینند. داوینچی معتقد بود که همه چیز در جهان به هم متصل است و درک این ارتباطات برای تفکر خلاق اساسی است. این اصل همچنین خوانندگان را تشویق می‌کند که به جای جدا کردن بخش‌ها، کلی‌نگر فکر کنند.
این کتاب دارای ترجمه فارسی نیز می باشد.
این فیلم را ببینید:
این محصولات می تواند برای شما مفید باشد:
کتاب اصول مدیریت تجربه مشتری

کتاب اصول مدیریت تجربه مشتری

کتاب راهنمای تفکر

کتاب راهنمای تفکر

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
عضویت
Notify of
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments