هشتمین عادت انسان ساز، این است که ندای درونی خود را بیابید و الهام بخش دیگران برای یافتن ندای درونشان شوید. استفان کاوی
کتاب راهنمای تغییر تحول‌آفرین

کتاب راهنمای تغییر تحول‌آفرین

۹
اسفند
توسط : دکتر فرشید عبدی

کتاب های دکتر فرشید عبدی

عنوان کتاب : کتاب راهنمای تغییر تحول‌آفرین


کتاب راهنمای تغییر تحول‌آفرین

خودآموزی سرشار از تئوری‌ها، نکات و ابزارها؛ برای کسانی که تغییرات تحول‌آفرین را در سازمان‌های بزرگ یا کوچک مدیریت یا رهبری می‌کنند.

تحسین ها

«این کتاب مروری مختصر ولی کامل از مفاهیم مدیریت تغییر ارائه می‌دهد که با روش‌شناسی کارآمد و ابزارهای پشتیبان، غنی شده‌است. به‌این‌ترتیب، خواندن آن برای هر کسی که می‌خواهد نه‌تنها در مورد تغییر صحبت کند، بلکه به‌درستی آن را اجرا کند، ضروری است.»

دیرک فریبل، مدیر ارشد شرکت مشاوران استراتژی رولند برگر

«تغییر واقعیت زندگی است؛ تغییر تنها موضوع ثابت است. رویکردی که نیمالان در این کتاب توصیف می‌کند، قابل‌درک و عملی است. این رویکرد برای تجهیز هر رهبر سازمانی به موارد ضروری برای ایجاد تغییر واقعی نوشته شده‌است. این کتاب برای مدیرانی که خود را پایبند به فرایند تغییر سازمانی می‌دانند، راه حل‌های بسیار کاربردی ارائه می‌دهد.»

دکتر جمعه حمید، دستیار جنرال موتورز

 تحول منابع انسانی، بانک سرمایه‌گذاری سعودی

نگاهی به کتاب

برای بهبود شما باید تغییر کنید و برای رسیدن به کمال، نیاز به دگرگونی و تغییرات مستمر دارید.

وینستون چرچیل

کتاب راهنمای تغییر تحول آفرین ترجمه کتاب Transformative Change Pocketbook است.

کتاب راهنمای تغییر تحول‌آفرین

چرا تغییر تحول‌آفرین مهم است؟

در بسیاری از مشاوره‌هایم در زمینه مدیریت ارتباط با مشتری و استراتژی پس از مرحله تحلیل و طراحی به مرحله اجرا می‌رسیدم و اینجا بود که موضوع تغییر و تحول پر رنگ می‌شد. مقاومت‌ها و دغدغه‌هایی که در مرحله تحلیل و طراحی کم رنگ بودند در این مرحله به سد محکمی تبدیل می‌شدند. عدم پذیرش عوامل انسانی، کم رنگ بودن نقش حامیان، مقاومت بدنه سازمان، ارتباطات ضعیف و عدم پایدارسازی، تغییر تنها چند متغیر از ده‌ها متغیری هستند که تغییرات را می‌کشند!
دانش مدیریت در این زمینه ساکت نیست و صدها کتاب و مقاله در این حوزه منتشر شده‌اند. این موضوع انگیزه‌ای شد برای آماده سازی این کتاب…. این کتاب راهنما، صرفاً درباره تغییر نیست، بلکه موضوع آن «تحول» است. چه تفاوتی بین این دو واژه مترادف وجود دارد؟
تغییر معمولاً پاسخی به چیزی است و به‌تدریج اتفاق می‌افتد، درحالی‌که تحول یک تغییر عمدی و قابل توجه است. تغییر در مورد دگرگونی یک موضوع محدود و خاص در کسب‌وکار است، مانند فرایند، ساختار یا سیستم. تحول شامل تغییر بسیط در فرهنگ یا تغییر در استراتژی و مدل کسب‌وکار شرکت است.
با این تعریف، بخشی از تمایز این کتاب نسبت به کتاب‌های دیگر مدیریت تغییر روشن می‌شود و قطعاً چالش‌های سازمانی و استراتژی‌های اصلی سازمان نیازمند ایجاد «تحول» هستند. از سوی دیگر، آمار نشان‌می‌دهد که ۵۰% تا ۹۰% این تحولات با شکست مواجه می‌شوند. اما چه باید کرد؟ حتی اگر تغییرات تحول‌آفرین با کیفیتی هم داشته باشیم عامل انسانی و مقاومت آن قدرت زیادی در به شکست کشاندن تحول دارد، با این وضعیت چه باید کرد؟
هدف این کتاب راهنما، روشن‌کردن مسیر حرکت و افزایش احتمال موفقیت برنامه‌های تحول‌آفرین در سطح سازمان‌ها به‌صورت تندآموز، کوتاه و گویا است. موضوعی که بسیار با آن روبه‌رو هستیم و از آن به‌احتمال بسیار از آن رنج می‌بریم.

کتاب راهنمای تغییر تحول‌آفرین به چه سؤالاتی پاسخ می‌دهد؟

  • تغییر تحول‌آفرین چیست؟
  • شکست تغییر چه عللی دارد؟
  • علل نیاز به تغییر چیست و چه نیروهایی موجب آن می‌شوند؟
  • سفر تغییر چگونه تعریف می‌شود؟
  • عوامل انسانی چه نقشی در تغییر دارند؟
  • چطور چرخه عاطفی تغییر را مدیریت کنیم؟
  • چه باورهای غلطی درباره تغییر وجود دارد؟
  • مدل ۷ مؤلفه‌ای تغییر چیست و چگونه باید از آن استفاده‌کرد؟
  • چطور باید تغییر را تحکیم و پایدار کرد؟
  • نقش مدیران در فرایند تغییر چیست؟
و ده‌ها پرسش که پاسخ آن را در این کتاب خواهید یافت.

کتاب راهنمای تغییر تحول‌آفرین برای چه کسانی مفید است؟

مطالعه این کتاب به مخاطبان زیر توصیه می‌شود:
  1. مدیران ارشدی که متوجه روندهای ویرانگر محیط بیرونی هستند و نیاز به تحول را برای بقا یا رشد سازمان خود به‌خوبی درک می‌کنند و حامیان اصلی تغییر هستند.
  2. مدیران میانی که درگیر برنامه‌ها و پروژه‌های متعدد درون واحدی و بین واحدی هستند و ضرورت موفقیت و تحکیم تغییرات تحول‌آفرین را حس می‌کنند.
  3. کارشناسانی که نیاز به آگاه سازی در زمینه تغییرات پیش‌بینی شده در سازمان دارند و می‌توانند نقش قهرمانان تغییر را ایفا کنند.
  4. مشاوران و متخصصان حوزه مدیریت که در بسیاری از موارد با چالش‌های مرتبط با تغییرات تحول‌آفرین دست و پنجه نرم می‌کنند.
  5. دانشجویان و علاقه‌مندان رشته‌های مدیریت، کسب‌وکار و مهندسی صنایع که برای بازار کار آماده می‌شوند و می‌خواهند دانش خود را در این زمینه افزایش دهند.

فهرست مطالب کتاب راهنمای تغییر تحول آفرین

مقدمه مترجم چرا تغییر تحول‌آفرین مهم است؟، این کتاب به چه سؤالاتی پاسخ می‌دهد؟، این کتاب برای چه کسانی مفید است؟، کلام آخر.
مقدمه چرا این کتاب را باید خواند؟، چرا هنوز در تغییر شکست می‌خوریم؟، چرا این کتاب نوشته شده‌است؟
فصل اول: نیاز به تغییر چرا سازمان‌ها باید تغییر کنند؟، نیروهایی که آنها را تغییر می‌دهند، انواع تغییرات تحول‌آفرین و سفر تغییر چیست؟، چه زمانی موفق است؟، تفاوت بین موفقیت و شکست.
فصل دوم: درک مدیریت تغییر نقش افراد در تغییر، قدرت افراد، اهمیت مدیریت تغییر، چرخه عاطفی تغییر، اثرات مدیریت تغییر خوب، سفر تکمیل‌شده تغییر، داستان‌های ساختگی.
فصل سوم: ۷ C تغییر دستیابی به تغییر تحول‌آفرین واقعی، ۷ C های تغییر، اولویت، ابزار تشخیصی.
فصل چهارم: وضوح تغییر تعریف تغییر با ACE، سؤالات مربوط به آگاهی، چالش‌های P.I.E، الفبای انتظارات، مأموریت و بیانیه چشم‌انداز.
فصل پنجم: هماهنگی تغییر ذی‌نفعان چه کسانی هستند؟، ایجاد، مدیریت و همسو کردن تیم اصلی، برنامه‌ریز فعالیت.
فصل ششم: قابلیت تغییر چک‌لیست وابستگی، نیازسنجی آموزشی، ظرفیت تغییر، الگو، فرهنگ.
فصل هفتم: تعهد به تغییر اهمیت تعهد به تغییر، ۴ مرحله، به‌کارگیری پاداش و شناخت.
فصل هشتم: حمایت از تغییر نقش حامیان؛ اثربخشی آنها، قالب ارزیابی اثربخشی حامی اصلی، قهرمانان تغییر چه کسانی هستند؟، انتشار تغییر، پنج دسته آمادگی، نقش حامیان، گزینش، پایداری؛ رفتار، رویارویی، مدیریت حامیان تغییر، مدیریت ذی‌نفعان.
فصل نهم: ارتباطات تغییر ارتباطات، D.R.I.V.E، کانال‌ها، برنامه.
فصل دهم: تحکیم تغییر اندازه‌گیری تغییر شکل، به‌کارگیری KPI برای ایجاد تغییر، تغییر رفتارها، تحکیم آن.
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
عضویت
Notify of
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments